Zink Dakwerken - Dakambacht | Uw dak ons Ambacht

Zinken dakbedekking is duurzaam

Duurzaam en mooi gaan samen bij een zinken dak. Ook kan zink in allerlei vormen toegepast worden. Als u eens iets anders wilt. Wij hebben ruime ervaring en kunnen u adviseren over de verschillende toepassingsmogelijkheden. Zinkwerk is een vak apart. Een echt oud ambachtswerk en is ook niet in een dag te leren.

Felssysteem

Het felssysteem bestaat uit banen van een gewenste lengte, die in elkaar gehaakt zijn. Ze vormen een strakke belijning. Het felssysteem kan zowel op daken als op gevels worden toegepast. Felsbanen worden gefabriceerd en machinaal gefelst. Op de bouw worden de banen aan elkaar gefelst. Dat kan zowel met enkel staande, als een dubbel staande fels. De felsbanen worden door middel van klangen aan het onderliggende dakbeschot bevestigd. Het felssysteem is ook goed te gebruiken bij het bekleden van gebogen daken en gevels. Met speciaal apparatuur kunnen de felsbanen in elke gewenste straal gebogen worden.

Image description

Projecten met zinken daken

Advies nodig?

Wanneer u twijfelt welke dakbedekking voor uw pand het beste is, kunt U ons altijd bellen via 075 640 74 14 voor een advies. Langskomen mag ook

Of mail naar info@dakambacht.nl